Ønsker man at få vist yderligere information vist på enten sin faktura eller sin sagsoversigt, kan dette nemt gøres ved at oprette skemaer som kan udfyldes efter behov. Dette kan f.eks. være hvis en leverandør ønsker CPR-nr. på sin faktura

Vælg ”felter” fra Administrator menuen.

Herefter klikkes ”Opret” oppe i højre hjørne

Objekt type vælges til at være ”skema” - herefter udfyldes ønskede information som normalt

I bunden af siden kommer der nu flere valgmuligheder frem. De to nytilkomne er ”Vis på faktura” & ”Vis i sagsoversigt”. Disse kan hakkes af således det oprettede skema vises på enten faktura eller i sagsoversigten.