For at oprette og redigerer en kunde skal du være administrator.

Opret
Du opretter kunder under administrator fanen kunder. Denne finder du i navigationen under din organisation.

Under kunder kan du se dine nuværende kunder samt oprette nye. For at oprette en ny kunde klik på knappen "Opret".

Gør din kunde klar til at modtage sager
For at du kan oprette sager for din kunde skal den opfylde nogle krav.

Kunden skal som minimum have 1 skema af typen sagsskema
Kunden skal som minimum have 1 fakturerings type

Når din kunde overholder disse krav vil du kunne oprette sager for kunden og se denne status: