I visse tilfælde er det mere optimalt, at oprette klienten direkte i et sagsskema - i stedet for at oprette klienten separat.

Funktionen tilgås således:

Vælg ”felter” fra Administrator menuen.

Herefter klikkes ”Opret” oppe i højre hjørne – og objekt type vælges til at være ”Skema”

Nede i bunden kan der nu hakkes af i ”klient felt”. I boksen der nu åbnes under kan der vælges den ønske kategori e.g navn, CPR osv.

OBS! Min. antal klienter skal være sat til 0 under skema for at denne funktion fungerer.