Ønsker man at give en beskrivelse eller information som kun er relevant til udfyldelse af et skema, kan man oprette et skema som kun er synligt når det udfyldes.

Funktionen tilgås

Først oprettes skemaet, helt som normalt.

Derefter findes skemaet under ”skema” i administrator-menuen, og der klikkes på det blå nummer på det ønskede skema.

Klik ind på det ønskede skema, og vælg herefter den blå knap ”Vælg felter”. På vinduet der åbnes kan der herefter hakkes af i ”Vis kun ved oprettelse”.