Du skal være administrator før du kan ændre på disse informationer.
Klik først på dit organisations navn "Test klinik" og herefter vælger du igen dit organisations navn under "Administrator".

Her har du mulighed for at rette og tilføje informationer til din organisation. Du har derudover mulighed for, at tilføje medarbejder og kunde faktura tekst. Hvis du klikker på "Felter", har du mulighed for at tilføje felter. Klikker du på "Betaling", kan du se dit abonnement.

Herefter klikker du på "Gem" nederst på siden.