For at tilføje en medarbejder skal du være administrator.

Du tilføjer en medarbejder under administrator fanen, og herunder "Personale". Denne finder du i navigationen under din organisation.

Herefter klikker du på "Inviter", som er vist med en rød pil.

Du har nu mulighed for, at vælge om din medarbejder skal være:

Moderator: har adgang til at oprette og visitere sager. Har adgang til alle sager.
Administrator: har adgang til at invitere medarbejdere, oprette: kunder, skemaer og felter.

Aktiv beskriver om medarbejderen skal have adgang til systemet.

Herefter kan du skrive én eller flere e-mail ind, alt afhængigt af hvor mange du skal invitere.

Hvordan invitere man flere medarbejder på én gang?
Det eneste du gør er, at skrive email adressen tilføjer et komma, også trykker du på enter. Når du har tilføjet alle email adresser, trykker du blot på opret.