Du skal være moderator før du kan oprette og visiter en sag.

Du opretter en sag, ved at trykke på "Opret sag", vist med en rød pil. Du finder "Opret sag" i navigationen ved siden af din organisation.

Herefter vælger du hvilken kunde sagen drejer sig om, vist med en rød pil.

Du skal nu indtaste de 3 følgende punkter:

Der skal som minimum være 1 klient
Der skal som minimum være 1 kontraktperson
Der mangles at udfyldes påkrævet sags skema information

Opret 1 klient

Herefter kommer der en pop-up, hvor du indtaster klients informationer

Opret 1 kontraktperson
Du klikker herefter på "Opret kontraktperson".

Herefter kommer der en pop-up, hvor du indtaster kontaktpersonens informationer.

Vælg sagsskema og udfyld sagsinformation.
Du vælger først hvilket sagsskema du skal benytte, vist med en rød pil.

Udfyld sags information

Vælg de den klient samt kontraktperson du har oprettet tidligere.

Når du har indtastet alle information, så trykker du på "Gem sag", vist med en rød pil.

Visiter sagen
Du skal nu finde en medarbejder, som kan løse denne sag.

Søg efter et geografisk adresse, for eksempel: De Mezas vej 1, 8000

Herefter vælgen du den medarbejder, som skal arbejde på sagen. Det gør du ved at klikke på den røde pin med en sort prik i midten (vist med rød pil).

Visiter sagen
Når den rigtige medarbejder er valgt, så trykker du på "Visiter til denne", vist med rød pil.

OBS. lige så snart du visiter en sag til en medarbejder, modtager de en SMS og en email, såfremt de er inviteret og har registeret sig i systemet.