Hvis du gerne vil se dine fakturaer, så klikker du på "Konto", vist med rød pil.

Herefter klikker du på "Dine fakturaer", vist med rød pil.

Her har du mulighed for at "Åbne" din faktura, vist med rød pil. Når du har åbnet fakturaen har du mulighed for "Gem & Print".

Derudover kan du se hvilken sag denne faktura er tilknyttet, vist med rød pil, i dette eksempel er det sag nr. 275 (S275).

Du har altid mulighed for at søge efter en faktura, det gør du ved at gå op i "søgeren" og taste det sags nr. ind, i dette eksempel sags nr. 275, vist med rød pil.