Når sagen er under status: "Godkendes & Faktureres" er det kun en administrator som kan godkende sagen.

Hvis en medarbejder har tilføjet timeregistreringer på sagen, kan medarbejderen se sin faktura under fanen: "Fakturering", vist med rød pil. Når sagen får status "Faktureres", så vil du også kunne se kunden faktura.

Alt afhængig af sagens status vil dine valg i "Sags Menu" være anderledes. Bemærk disse er kun for administratorer.

Status: Godkendes

Godkend og send til fakturering
Er sagen godkendt og skal der oprettes faktura til kunden klik da på "**Godkend og send til fakturering" i Sags Menu. Ønsker du at vælge en anden betaler kan dette gøres her.

Genåben
Ønskes sagen at genåbnes gøres dette ved at klikke på "Genåben" i Sags Menu.

Status: Faktureres

Det vil nu være muligt at tilføje timeregistreginer for både kunde og medarbejder i Sags Menu. Du kan desuden også genåbne og afslutte sagen i Sags Menu.