Du skal være administrator før du kan tilføje og redigere felter.

Du opretter felter under administrator fanen, og herunder "Felter". Denne finder du i navigationen under din organisation.

Herefter klikker du på "Opret", som vist med en rød pil.

Du har nu mulighed for at lave et felt, som kan være på dit sagsskema, medarbejder felter, Klient felter, Kontakt felter eller Kunde felter.

Hvad skal der stå i feltet?

Her bliver der taget et eksempel på et felt, som fremgår i et sagsskema:

Du har formentlig en række spørgsmål, du stiller din klient, når han/hun ringer ind til din klinik. Her opretter du feltet, som skal komme på det sagsskema, du bruger når en klient ringer ind.

Du kunne muligvis have et feltet som hed "Årsag", hvori du beskriver hvad klienten fortæller dig.

Dette vil se således ud:

1. Først vælger du objekt type, altså at det skal være et felt til sagsskema
  2. Så vælger vi hvilken type felt det skal være, i vores tilfælde vil vi gerne have en lang tekst
  3. Herefter har vi internt navn, det kunne være hvis man havde flere kunder, så gav man dette felt et "universalt" navn
  4. Så skriver vi navnet, som kommer til at stå på sagsskemaet
  5. Næst sidst skriver vi en hjælpe tekst "Beskriv årsagen til problemet"
  6. Til sidst vælger vi om den skal være påkrævet, som betyder at du skal skrive noget i feltet for, at kunne oprette feltet

Sådan! Du kan nu oprettet dit første felt 😊