Du skal være administrator for at oprette og redigerer skemaer.

Opret
For at oprette et skema skal du vælge hvilken kunde du ønsker at oprette et skema for.

Herefter gå til fanen "Skemaer".

Der er flere forskellige typer af skemaer:

• Sagskema: denne type skema bliver brugt til at oprette sager. Og er påkrævet for at du kan oprette sager til en kunde.
  • Evalueringsskema: denne type skema bliver brugt til at evaluere sager.

Du kan desuden vælge hvor mange klienter/kontaktpersoner der som minimim skal være på den sag som skemaet bliver brugt på.

Felter
Du kan forhåndsvise dit skema ved at klikke på knappen "Preview", husk dog at gem for at se dine ændringer.

Tilføj felter
For at tilføje et felt til dit skema, tryk på "Vælg felter". Her kan du så tilføje de felter du ønsker dit skema skal indeholde. Du kan flytte rundt på rækkefølgen ved at dragge og droppe.